Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Binoclu Bushnell Powerview II, 8x42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

61319 lei Lei
Brand
Bushnell
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un corp integral din metal este baza noului PowerView 2. Corpul integral din metal ( aliaj aluminiu) asigura robustete si durabilitate in cele mai dure elemente, ceea ce inseamna ca nu se va crapa in frigul extrem al iernii si nu se va deforma la caldura intensa a verii. Noul corp metalic elimina, de asemenea, distributia neuniforma a greutatii intalnita adesea la binocluri cu corpul din plastic. Acoperirea opticii multipla, asociata cu un obiectiv masiv de 50 mm, aduce o cantitate mare de lumina, oferind imagini vibrante pentru o vizibilitate clara. Ergonomia actualizata si acoperirea din cauciuc cu textura bogata garanteaza ca veti avea intotdeauna o prindere ferma, chiar si cu o singura mana.
DURABILITATE - Corp din aliaj de aluminiu ofera durabilitate fara a adauga greutate si volum inutil.
DESIGN EXTERIOR MODERN - de inalta calitate, cauciucul moale la atingere si finisajele din metal periat ofera performanta clasica intr-un design modern, cu aspect deosebit.
USOR DE UTILIZAT SI IMPRINARE INCREZATOR - Ergonomia actualizata cu cauciuc moale la atingere si textura usoara de prindere de-a lungul partilor laterale ale binoclului, reduce sansa de a scapa din mana si ofera o senzatie de mana sigura... chiar si cu o singura mana.
CALITATE MAREA IMAGINEI CU FOCALIZARE ATENTA - Optica cu acoperire multipla atrage o cantitate incredibila de lumina pentru imagini clare, chiar si in conditii de lumina slaba. Rotita de focalizare ultra fina va permite sa va concentrati rapid asupra subiectului pentru o definitie perfecta atunci cand aveti nevoie.
PRISME MODEL ROOF COMPACT Designul de prismelor roof pentru un binoclu mai simplu, compact, mai usor de tinut si mai compact de depozitat.
Caracteristici:
Magnificatie x Objective Lens 8x42;
Culoare: negru;
Carcasa: aliaj aluminiu;
Close Focus (ft./m) 25 ft. / 7.6 m;
Exit Pupil (in./mm) 4.4 in. / 111.8 mm;
Eye Relief (in./mm) 16 in. / 406.4 mm;
Field of View (ft. @ 1,000 Yds.) 290 ft;

Lungime 150.0 mm;
Greutate: 642g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura