Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Cort Delphin C3 LUX Clima Control Carpath, 300x320x175cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

175085 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Varful de gama al corturilor Delphin. Acesta este cortul C-3 LUX CARPATH, care este destinat celor mai pretentiosi pescari dintre noi. Constructia tip garaj extra solida cu trei arce asigura o stabilitate fara compromisuri in orice fel de conditii climatice. Impreuna cu materialul de cea mai inalta calitate utilizat si cusaturile lipite integral rezista si la furtuni puternice, vant si cantitati mari de precipitatii. Avantajul incontestabil al cortului este materialul cu modelul CARPATH, ceea ce va entuziasma in mod sigur fanii acestui camuflaj original. Datorita dimensiunilor cortului in acesta incap 2 paturi iar in cort mai ramane un spatiu generos pentru miscare, dar si pentru genti si alte componente ale dotarii necesare pentru un sejur comod pe malul apei. In caz de nevoie spatiul interior cuprind chiar si 3 paturi. Subintelese sunt si doua elemente de prindere pentru fixarea lansetelor, dar si streasina mare care ofera protectie in fata soarelui sau a ploii. In interior pe tavan sunt amplasate 2 carlige pe care poate fi suspendata de exemplu o lampa.
Cortul C-3 dispune de sistemul inovator CLIMA CONTROL, care a fost proiectat de compartimentul de design al marcii Delphin. Acest sistem este compus de doua aeratoare pe peretii opusi (deasupra usii de acces si deasupra ferestrei din spate). Datorita acestui sistem ingenios este posibila asigurarea circulatiei aerului in spatiul interior al cortului in timpul cand nu este posibila aerisirea cu ajutorul ferestrelor mari. In mod sigur il veti aprecia mai ales in timpul noptii cand ajuta in mod semnificativ la diminuarea condensului pe peretii interiori. In plus, intregul sistem este manevrabil in mod simplu din interiorul cortului.
Pentru cortul C-3 se poate cumpara separat folia suplimentara protectoare care mareste rezistenta termica interioara si prin aceasta si caracteristicile izolante ale mantalei propriu zise (winterskin) si setul de acoperitoare din plastic pentru ferestrele din fata (care sunt in mod standard cu plasa impotriva insectelor cu acoperitoare din panza.

Cortul are in pachet in mod automat pardoseala de baza (groundsheet), care este fixata cu un fermoar de calitate pe toata circumferinta cortului. De acum incolo nu mai exista riscul unor vizite nedorite ale rozatoarelor sau a patrunderii clasice murdariei in corturi in cazul prinderii cu scai!
C-3 LUX CARPATH este un cort fara compromisuri care va satisface si pe cei mai pretentiosi pescari si datorita caruia fiecare sejur pe malul apei va fi maxim confortabil.

Parametri tehnici:
Dim. exterioare: 300x320x175cm;
Inaltimea cortului: 175cm;
Lungimea stresinii: 60 cm;
Masa cortului: 13 kg;

Capacitate: 2 paturi plus spatiu de bagaje.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura