Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Valigeta Fishing Box K4 Comet Mare Tip.1077

0 stars: 0.00 din 0 pareri

143 lei Lei
Brand
Fishing Box
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Descriere:
Valigeta este fabricata in Italia si a fost conceputa pentru pastrarea-transportul accesoriilor de pescuit stationar sau la rapitor. Compartimentarea ergonomica permite stocarea a 3 cutii glisante, iar la partea superioara are un compartiment mai incapator pentru articole de dimensiuni mai mari, de exemplu mulinete, role de fir de 300 m, etc.
Dimensiunile valigetei sunt : lungime 34 cm, latime 26 cm, inaltime 35,5 cm.
Dimensiunile cutiilor culisante sunt: lungime 28 cm, latime 18 cm, inaltime 5,5 cm. Cutiile culisante sunt transparente si pot fi compartimentate putem avea pana la 13 compartimente in fiecare cutie!, in functie de articolele pe care dorim sa le stocam, cu ajutorul unor separatoare mobile. Aici pot fi pastrate accesorii de dimensiuni mai mici ca de exemplu naluci, plumbi, plute, etc.
Valigeta este confectionata din plastic rezistent si in caz de nevoie poate fi folosita si ca scaunel pentru o persoana de greutate medie. Pentru transport este prevazuta cu maner ergonomic iar pentru pastrarea in siguranta a continutului valigeta se inchide cu clapete sigure, avand prevazut si un dispozitiv pentru incuiere cu lacatel.
Valigeta Fishing Box K4 Comet Mare este un accesoriu util si versatil pentru pastrarea si transportul accesoriilor variate de pescuit atat pentru stationar cat si pentru pescuitul la rapitori.
Recomandat: cutie pentru pescuitul la rapitor sau pescuitul stationar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura