Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4944)

Mulineta Banax Helicon 5600NF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

435 lei Lei
Brand
Banax
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mulineta Banax Helicon 5600NF este o mulineta de generatie noua, destinata pescuitului la crap, plantat sau lansat din mana, rezistenta, durabila, o mulineta care, datorita conceptiei de constructie si fabricatie permite lanseuri la distante mari si un control eficient al pestilor de talie mare in timpul drilului 130 de metri nu mai este o tinta greu de atins folosind fire subtiri si tehnica buna de aruncare.
Helicon 5600NF face parte din cea de a-4-a generatie de mulinete de la Banax. Intregul concept de constructie si fabricatie a fost orientat pentru a crea o mulineta robusta si rezistenta.

Mulineta este echipata cu 6 rulmenti din otel inoxidabil plasati in punctele esentiale ale angrenajelor. Corpul mulinetei este confectionat din material rezistent si are un design compact si robust. Frana frontala are un reglaj de finete. Mulineta este echipata si cu frana de atac, cu reglare pozitionata in partea posterioara a mulinetei. Raportul de recuperare este de 4.7/1 .Tamburul este construit din aluminiu, tip long-cast cu forma alungita si este prevazut cu buza subtire, titanizata, doua atribute care contribuie la realizarea aruncarilor la mare distanta. Forma tamburului si a buzei acestuia permit derularea usoara si fara frecare accentuata a firului in timpul lansarii. Buza titanizata confera rezistenta sporita permitand folosirea fara probleme a firelor textile. Mulineta Banax Helicon 5600NF este echipata cu tambur de rezerva din grafit.

Pick-up-ul si galetul metalic este supradimensionat pentru a reduce frecarea firului la lansare respectiv recuperare. Manivela metalica are un design ergonomic si este pliabila pentru a usura pastrarea si transportul. Sistemul de prindere cu surub permite montarea manivelei atat pe partea dreapta a mulinetei cat si pe partea stanga a acesteia. Manerul manivelei este supradimensionat si este confectionat dintr-un material cauciucat cu aderenta sporita chiar si atunci cand este ud.

Detalii tehnice:

Numar rulmenti: 5 + 1;
Sistem franare: fata + runner;
Raport recuperare:4,7:1;
Material mulineta: carcasa metal;
Tambur: otel + grafit;
Capacitate tambur: 0,30mm -480m
Trimite mesaj
Din Gura in Gura