Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Lanseta Carp Expert Double Tip Heavy 3.60m 3lb 3+1+2buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

258 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Carp Expert Double Tip reprezinta noutatea absoluta din peisajul romanesc in materie de lansete. Inovatii de tipul lansetelor 2 in 1 au mai existat in familia Energofish, mai ales in ceea ce priveste lansetele match-feeder, insa odata cu lansetele C.E. Double Tip avem in fata doua lansete, una pentru pescuitul exclusiv la crap si una pentru pescuitul la feeder. Nu de putine ori socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar o partida de pescuit la crap cu boilies la mare distanta nu a dat rezultate, in schimb o simpla abordare la feeder a facut diferenta. Lansetele Double Tip au fost lansate exact din aceste motive.
Double Tip se adreseaza si pescarilor cu experienta, astfel au fost create trei variante pentru lungimea de 3.60m. Acestea au actiune heavy pentru varianta de 3 lb si extra heavy pentru variantele de 3.5 si 4 lb. Sunt construite din carbon IM12 ceea ce le face extrem de usoare si rezistente totodata. Lansetele sunt compuse din trei tronsoane pentru pescuitul la crap, un tronson scurt pentru feeder si doua varfuri de semnalizare cu actiuni diferite.

Aceste lansete au fost concepute pentru a ajuta pescarul sa aiba capturi chiar si in cele mai dificile zile cand pestii refuza momelile mari, iar o regandire tactica este necesara, mai exact o schimbare de la un pescuit la distante mari la unul mai fin si mai aproape de mal.
Lungime: 3.60m;
Numar tronsoane: 3+1+2;
Lungime transport: 127cm;
Greutate: 365g;
Putere lanseta crap: 3lb
Actiune lanseta feeder: heavy
Inele: SIC;
Blank: carbon IM12.
Producator: Carp Expert
Trimite mesaj
Din Gura in Gura