Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Cutit Marttiini Marfet pentru jupuit, lama 110mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4063 lei Lei
Brand
Marttiini
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutitele de vanatoare cu lama acoperita acoperite cu Martef sunt instrumente excelente pentru vanatori. Invelisul Martef care elimina murdaria si umiditatea, reduce frecarea la aproape zero, protejand lama impotriva coroziunii. Datorita invelisului, lama se misca extrem de lin prin carne sau peste la taiat, iar curatarea lamei dupa utilizare este extrem de usoara.
Carligul de jupuire este un instrument excelent pentru despicarea vanatului. Carligul din spatele cutitului ajuta la deschiderea animalului fara a atinge organele interne, in timp ce forma rotunda a lamei asigura ca piciorul sa se desprinda din articulatie curat si intact. Carligul poate fi ascutit cu un ascutitor de tip stilou (cum ar fi stiloul de ascutit cu diamant Marttiini).
Manerul din cauciuc portocaliu si protectia degetelor asigura confortul si siguranta utilizatorului. Datorita unghiului de ascutire a lamei de otel inoxidabil cromat, cutitul poate fi folosit ca un cutit normal. Un adevarat cutit polivalent pentru vanatori.
Caracteristici:
Lungime lama:11cm;
Lungime totala: 25cm;
Material maner - sintetic;
Material teaca - piele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura