Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4936)

Lanseta Sportex Carat GT-S 210, 2.1m, 40g, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1559 lei Lei
Brand
Sportex
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Seria de lansete Sportex Carat GT-S are un set complex de calitati: propune blancuri rapide cu actiune fast, o sensitivitate sporita, o capacitate accentuata de transmitere a semnalului in blanc gratie constructiei aproape exclusive din carbon (mandrina si maner din carbon), finisaje moderne si placute. Gratie tehnologiei T1100 Helicore utilizate ce implica rasini speciale epoxy si nano-materiale, blancurile ce poarta numele Carat au rezerva extraordinara de putere, precizie substantiala in aruncari, si in plus, activeaza instanteneu sensibilitate deosebita a blancului, permitand un transfer direct si un control superior pescarului.

Modelul Carat GT-S 210 este o lanseta deosebit de atragatoare, cu un design modern si finisaje de exceptie, cu blanc usor, puternic si foarte versatil, realizat din fibre de carbon T1100, ce beneficiaza de mandrina Fuji Carbon DPS, 8 inele SeaGuide SiC - cadru K, maner din carbon 3K, inovativ, design unic si egonomic, ce permite un transfer si un control superior, cu inel special de pastrare al carligului SeaGuide D-Hook.

Caracteristici:

Lungime: 210 cm;
Lungime transport: 109 cm;
Putere de aruncare: optim 40 g / toleranta 15-51 g;
Actiune: fast;
Greutate: 140 g;
Nr de inele: 8;
Nr de tronsoane: 2.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura