Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Lanseta Sportex Purista Carp XTF, 3.96m, 3.75lbs, 2tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1928 lei Lei
Brand
Sportex
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Seria de lansete Purista Carp XTF de la Sportex impresioneaza printr-un set de excelente calitati: redutabila capacitate de aruncare si atingere a unor distante foarte lungi, actiune extra-fast si putere impresionanta ce confera blancurilor avantaj in fata crapilor si tenilor capitali, rezerva de putere si capacitate marita de absortie a socurilor.

Modelul Purista Carp XTF de 13" si valoare a testului de curbare de 3.75lbs este o lanseta extrem de puternica si tare, blanc realizat din carbon japonez de inalta performanta - ultra-high-modulus - integrat intr-o tesatura de 45 de grade, cu varf foarte rigid, tare si fara oscilatii ce e capabil sa livreze distante considerabile, cu o capacitate mare de incarcare si recuperare, dotata cu mandrina FUJI DPS, 6 inele Seaguide SiC - inel de plecare de 50 si maner complet imbracat in EVA de calitate.

Caracteristici:

lungime: 396 cm;
lungime transport: 203 cm;
nr. tronsoane: 2;
nr. inele: 6;
inel de plecare de 50;
actiune: extra-fast;
greutate: 418 g.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura