Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Geanta Carp Pro Diamond CarryAll, 57x37x30 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

217 lei Lei
Brand
Carp Pro
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Diamond CarryAll de la Carp Pro este o geanta de crap mare si voluminoasa, cu design modern si practic, realizata cu materiale de foarte buna calitate, rezistente la uzura si durabile. Este foarte spatioasa fiind conceputa pentru depozitarea accesoriilor de pescuit, uneltelor, cutiilor de momeala, etc. Interiorul gentii este captusit cu material buretat si se inchide etans cu ajutorul unui capac cu fermoar dublu (inchidere in doua sensuri).

Logo-ul cauciucat Carp Pro Diamond cusut in partea de jos a buzunarului frontal atesta originalitatea si calitatea produsului. In plus geanta este echipata cu un buzunar frontal pentru depozitarea cutiilor, penarelor sau accesoriilor mari de pescuit. Cele doua buzunare laterale sunt recomandate pentru depozitarea de accesorii precum elemente PVA, plute de marcaj, cutii cu accesorii, unelte de mici dimensiuni etc.

Toate buzunarele se inchid ermetic cu fermoare Heavy Duty de 10mm (de fiecare cheita metalica este atasat cate un snur textil cu finisaj cauciucat cu ajutorul careia inchiderea/deschiderea se face mult mai usor) rezistente la manipulari repetate. Cele doua manere de transport ce pot fi prinse impreuna cu ajutorul unei benzi velcro, pentru transport facil.

Caracteristici: Dimensiuni: 57x37x30cm; Compartiment central spatios; 1 x buzunar frontal; 2 x buzunare laterale; Material: poliester 650D; Strat de protectie impermeabil; Fermoare duble rezistente; Cheite de siguranta cu snururi textile; Manere de transport cu banda velcro; Culoare: verde/camo.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura