Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Mulineta Baracuda Chromium, 2000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

176 lei Lei
Brand
Baracuda
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Mulineta Chromium este noua gama de mulinete destinata pescuitului la spinning, match sau bolognese  de la Baracuda si deschide o noua era pentru pescuitul la rapitor. Folosind o tehnologie de ultima generatie, Baracuda nu inceteaza sa uimeasca prin inovatie si creativitate. Mulineta se caracterizata printr-o asezare perfecta a firului pe tambur cee ace face ca forta de lansare sa fie imbunatatita, un dispozitiv anti-rasucire, o frana multi-punct si un rotor ultra-echilibrat, fara jocuri si vibratii. Pescuitul la rapitor va fi accesibil tuturor pescarilor indiferent de nivelul de pricepere al pescarului, de la cei foarte experimentati pana la pescari aflati la inceput de drum.

Mulineta destinata pescuitului la spinning, match sau bolognese Chromium 2000, face parate dintr-o gama de mulinete High Quality cu tambur metalic tip long cast, are 7 rulmenti, tambur care ajuta lansarile lungi. Acest ajutor este prezent indiferent daca mulinetele sunt folosite la spinning, match sau bolognesa. O mulineta foarte reziztenta dar cu o greutate decenta de doar 282 grame. Mulineta are corp din aluminiu si maner metalic cu capat supradimensionat, excelent pentru priza perfecta.

Baracuda foloseste pentru aceasta mulineta material de foarte buna calitate , dar reuseste sa o pastreze intr-o gama de pret de neeagalat de competitorii directi.

Pentru Baracuda NU este doar pescuit, este o pasiune, este ARTA!

Caracteristici:

Capacitate: 0,20mm/230m
Raport recuperare: 5.2:1
7 rulmenti
Greutate: 282g.
Tambur: Aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura