Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Lanseta Wizard Carbon Solid, 2.4m, 15-30g, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

230 lei Lei
Brand
Wizard
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
O lanseta cu un design ce ii confera un aspect deosebit, ce este fabricata din carbon compact.

Intr-adevar, aceasta nu este o lanseta banala, ci este o lanseta construita din carbon compact IM12, care este in mod normal indisponibil pentru o astfel de lanseta, caci materialele de puritate mai scazuta ar fi mult mai grele, dar datorita tehnologiei de ultima ora este acum posibil de realizat. Greutatea lansetei este doar de 184 grame si are o distributie exceptionala a greutatii, diametrul talonului manerului este de doar 8 mm, astfel avem de a face cu o lanseta care este foarte usoara si optic extrem de subtire. Datorita materialului compact s-a obtinut o lanseta puternica, dar al carei varf este totusi sensibil. Momelile pot fi lansate usor in perimetrul de lansare, iar prezentarea lor in apa este ceva de vis. Vom simti cu aceasta lanseta orice vibratie, orice mic obstacol, piatra sau creanga. Datorita rigiditatii sale, agatarea pestelui va fi sigura, iar in timpul drill-ului putem forta la maxim lanseta. Somnii de 10-20 kilograme inseamna incalzirea pentru aceasta lanseta, dar este atat de adaptabila incat se preteaza foarte bine inclusiv la pescuitul de noapte la rapitori. Este compatibila la pescuitul oricarui rapitor.
Este prevazuta cu 8 inele SIC care asigura alunecarea usoara chiar si a firelor impletite. Ca si o curiozitate este aspectul inelelor, ce au fost concepute sa excluda rasucirea pe ele a firului concept cunoscut sub numele de inele K.
Mandrina este cu filet superior, ce asigura o prindere stabila a mulinetelor de 2000-4000, ce se potrivesc la aceasta lanseta.
Manerul este din pluta combinat cu EVA duplon, pentru ca priza sa fie sigura si pescuitul comod si pe timp de iarna.

Caracteristici:

Material Constructie: Carbon IM12
Maner: Pluta Hq + EVA Black
Inele cu profil cadru rotunjit
Pasila Inele: SiC - ideale textil
Husa de Bunbac inclusa - 2 compartimente
Lungime : 2.40 m;
Putere aruncare : 15-30 g
Tronsoane : 2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura