Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Mulineta Arno Blaze, 4000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

131 lei Lei
Brand
Arno
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Este adevarat ca toate produsele sub marca Arno, reprezinta un raport calitate-pret foarte bun. Chiar si pentru cei familiarizati cu pescuitul, aceste modele ofera o alternativa mai mult decat potrivita.

Blaze 4000 este o mulineta cu adevarat impresionanta, cu un finisaj gri cu adevarat impunator, cu detalii lucrate foarte atent. Este dotata cu 5 + 1 rulmenti, inglobati cu pricepere intr-un corp solid si robust, cu un amestec de grafit si metal cu aspect atragator, ceea ce garanteaza performante adecvate de rulare lina.

Bratul si manerul din metal turnat, care confera o senzatie de putere, asigura o utilizare fara compromisuri, chiar pentru momeli mai grele. Tamburul de aluminiu poate fi infasurat cu o cantitate suficienta de fir monofilament, dar si fir impletit. Exista chiar si un tambur de schimb suplimentar din grafit inclus.

Aceste mulinete cu frana fata si un sistem de franare suficient de precis sunt recomandate pentru spinning mediu si greu. Indiferent de experienta, se recomanda mulineta, care este si o varianta buna pentru pescarii care sunt familiarizati lupta cu somnul sau doar cauta o mulineta de spinning mai accesibila.

Caracteristici:

Capacitate: 0.30mm/175m;
Greutate: 309g;
Numar rulmenti: 5+1;
Raport de recuperare: 6.3:1;
Frana: frontala;
Tambur: aluminiu;
Tambur rezerva: grafit;
Constructie: Grafit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura