Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Lanseta Carp Pro Flapper Method, 3.90m, 160g, 3+3 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Brand
Carp Pro
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Datorita utilizarii celor mai noi materiale si tehnologii, Carp Pro ne prezinta aceasta gama de lansete concepute si destinate pescuitului la feeder, care pastreaza raportul pret-calitate la un nivel excelent .

Principala inovatie este turnarea ultra-lunga , care este adesea solicitata in timpul unor competitii, precum si la pescuitul cu o presiune semnificativa. Pescuitul cu tehnica method feeder nu a fost niciodata mai accesibil si usor, lucru evidentiat de aceasta lanseta. Cu o actiune rapida , aceasta lanseta poate prelua cu succes sarcinile pestilor capitali, blank-ul dispunand de rezerve abundente de putere. Manerul prezinta un design minimalist, clasic, pe placul pescarilor de stationar.

Inelele SiC contureaza profilul excelent calitate-pret al acestei lansete, firul alunecand extrem de lin prin acestea, pentru ca lanseurile pe distante apreciabile sa nu fie o problema. In partea inferioara a sa regasim si un strat subtire de finisaj EVA, pentru un control sporit in drill-urile solicitante. Mandrina cu filet fixeaza cu succes mulinetele de pe piata actuala, iar greutatea de 340g o face sa fie un companion de nadejde in sesiunile de pescuit.

Lansetele se caracterizeaza prin actiune rapida, rigiditate si rezistenta ridicata, fiind proiectate pentru aruncarea cu putere la mare distanta . Semifabricatul cu pereti grosi si imbinari armate , realizat din carbon 30T , indeplineste pe deplin sarcinile si este capabil sa reziste in mod constant la sarcini crescute. Inelele supradimensionate sunt prevazute cu rame anti-alpare . Setul include trei varfuri din fibra de carbon de duritate diferita: 2, 3, 5 oz.

Caracteristici: Blank realizat din carbon 30T; Maner EVA; Inele SiC; Include 3 x varfuri interschimbabile (2oz, 3oz, 5oz); Lungime: 3.90m; Diametrul primului inel de trecere: 30 mm Lungime transport: 135cm; Putere: 160g; Nr. tronsoane: 3+3; Greutate: 340g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura