Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Lanseta Carp Pro Torus M2, 3.60m, 3.5lbs, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37665 lei Lei
Brand
Carp Pro
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
O lanseta de crap formata din doua piese, ce face parte din clasa premium , confectionata din carbon , dotata cu o actiune extrem de puternica si rapida, ideala pentru aruncari lungi .

Este echipata cu inele SiC usoare si elegante . Primul inel are 50 mm diametru, care este foarte potrivit pentru distante lungi. O lanseta excelenta pentru prinderea crapului la distante mari. Este o lanseta puternica, subtire, dedicata pescuitului la crap. Chiar si crapii capitali vor ajunge pe salteaua de primire cu ajutorul acestei lansete.

Datorita designului splitat, manerul split-grip , finisat cu EVA , are doua functii principale: prima functie este de a reduce greutatea totala a lansetei, iar cea de-a doua este de a asigura o priza fixa in conditii de umezeala, lucru esential in drill-urile cu crapii capitali. Inelele SiC, pe pastila ceramica ajuta la efectuarea lanseurilor pe distante mari, datorita trecerii line a firului.

Mandrina va reusi cu succes sa fixeze o mare majoritate a mulinetelor de pe piata actuala. Carp Pro Torus M2 este o lanseta calitativa, ce se va afla curand in topul preferintelor tuturor pescarilor.

Caracteristici: Maner split-grip cu finisaj EVA; Inele SiC; Diametru inel de plecare: 50mm; Lungime: 3.60m; Nr. tronsoane: 2; Putere de lansare: 3,5 lbs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura