Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Husa Delphin Atoma Triple Feeder, 3 compartimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40375 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa cu trei compartimente, prelucrata pana la detalii din atelierul firmei Delphin, care indeplineste cerintele si a celor mai pretentiosi fani ai pescuitului cu tehnica feeder.
Designul este in combinatia tipica bordo-neagra caracteristica pentru produsele feeder din seria ATOMA. Partile laterale inferioare ale husei sunt captusite, ceea ce asigura un transport fara griji pentru lansetele dumneavoastra. Fiecare compartiment are un acces separat cu fermoar, fapt datorita caruia lansetele sunt separate reciproc si protejate excelent impotriva deteriorarii. In fiecare compartiment se gasesc de asemenea buzunare captusite pentru asezarea lansetelor, care in plus pot fi fixate cu benzi cu scai. Lansetele astfel asezate le gasiti la locurile lor si dupa transport.
Avantajul husei ATOMA consta de asemenea in faptul, ca lansetele se aseaza in el cu mulinetele orientate in sus. Avantajul principal al unui asemenea sistem consta in faptul, ca la asezarea husei pe sol nu se ajunge la contactul indirect al mulinetelor cu solul. In acest caz sunt mai bine protejate si exista o sansa minima de deteriorare a lor.
Pe lateral se gasesc doua buzunare cu fermoar. Unul dintre ele este extra lung si poate fi asezata in el de exemplu tija minciogului, pichetii, sau alti suporti de lansete feeder si brate. In plus, pe partea exterioara are cusut un buzunar si chinga de strangere, datorita careia puteti transporta de exemplu o alta lanseta, eventual picheti sau alte accesorii. Pe cealalta parte a husei se afla un buzunar mai mic cu fermoar care este ideal pentru tubul cu varfurile feeder. Husa este cusuta dintr-un material textil foarte rezistent, care impiedica uzura prematura si deprecierea. Partile bordo sunt din material impermeabil de calitate, datorita caruia nu trebuie sa va temeti nici de o ploaie mai mica. Delphin ATOMA dispune de o chinga de brat reglabila pe lungime cu o parte armata, dar si de manere care usureaza transportul. Impreuna cu fermoarele cu cursor de calitate, designul interesant si prelucrarea la detaliu, aceasta husa este nu numai de efect, dar si foarte practica.
Caracteristici: Model Delphin Atoma Triple Feeder 130cm - Potrivit pentru lansetele de feeder de 3.6m-3.66m
Lungimea exterioara a husei: 132 cm;
Lungimea buzunarului lateral: 110 cm;
Lungime compartiment varfuri feeder: 66cm;

Caracteristici: Model Delphin Atoma Triple Feeder 145cm - Potrivit pentru lansetele de feeder de 3.9m-3.96m
Lungimea exterioara a husei: 147 cm;
Lungimea buzunarului lateral: 110 cm;
Lungime compartiment varfuri feeder: 66cm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura