Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Lanseta Daiwa Black Widow XT Carp, 3.60m, 3lbs, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21262 lei Lei
Brand
Daiwa
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Lansetele de crap Black Widow XT Carp - campionul performanta-pret in gama lansetelor de crap DAIWA!
Modelul este echipat cu inele de oxid de titan si maner subtire finisat cu tub shrink, gama completa a Black Widow XT cuprinde lanseta potrivita pentru aproape orice domeniu de aplicare la pescuitul la crap. Aceste blancuri bine echilibrate din fibra de carbon HMC + conving prin performanta lor la aruncare.
Doua modele Stalker 10ft. acopera cele mai importante domenii ale pescuitului pe distanta scurta si din barca. Lanseta de 10ft. 2.0lbs, poate fi utilizata pentru pescuitul usor de suprafata cu paine si plutitor sau pentru pescuitul cu monturi usoare pe ape mai mici.
Rezerva mare de putere pentru Stalker de 10ft. permite lupta cu succes din barca. Cand trebuie vizate mai multe locuri de hranire indepartate, lansetele de 12ft. si 13ft. Black Widow XT sunt alegerea potrivita. Lanseta Spod cu o curba test de 4.5lbs si actiune distincta de varf are sectiune mediana puternica si permite aruncarea rachetelor cu momeli grele Modelul din trei sectiuni de 12ft. si 3.0lbs a fost conceput pentru vanatorii de crap, care acorda atentie lungimilor la transport compacte, dar nu sunt dispusi sa faca compromisuri in ceea ce priveste performanta la aruncare si lupta.

Caracteristici:
Lungime: 3.60m;
Putere de aruncare: 3lbs;
Lungime transport: 188 cm;
HMC+� blank fibra de carbon;
Inele Titanium Oxid;
Maner finisat EVA premium / tub shrink;
Capat de aluminiu;

Numar inele: 6;
Greutate: 390g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura