Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4944)

Rod Pod Carp Expert Advancer, 2 posturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

387 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un produs conceput pentru cei care se initiaza in tainele pescuitului la crap, care consta intr-un rodpod cu picioare si tija centrala reglabile, doi avertizori cu snag bar (sistem din urechi duble care asigura o stabilitate excelenta a lansetei, swingere luminoase cu LED si mufa Jack de conectare).
Buzzbar-ul spate al rodpodului se livreaza cu doi suporti tip U pentru sprijinirea in siguranta a cotoarelor celor doua lansete de crap.
Fie ca este vorba de pavaj natural sau de un mediu modernizat cu dig de beton - setul poate fi instalat fara probleme.
Pentru cei care nu voteaza pentru metoda varfului vibrant si ar prefera sa se aplece pe spate in timp ce pecca, cei 2 indicatoare electrice de muscatura incluse cu setul vor fi perfecte pentru ei. Acestea au un Snag Bar incorporat, prevenind tragerile de tija cauzate de muscaturi vehemente.
Si in sfarsit, pentru a nu fi nevoit sa renunti la carligele drop, am inclus si 2 swingeri in setul alaturi de cele 2 furci suport pentru lanseta in forma de U.
Este o alegere perfecta atat pentru incepatori, cat si pentru jucatorii avansati, daca ocazional zona de apa este de asa natura incat nu permite alte metode, datorita pretului sau favorabil este si o idee grozava ca cadou, orice tanar pescar va fi multumit de astfel de un pachet multifunctional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura