Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4932)

Fir Cralusso Match Sinking Prestige, 150m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
Cralusso
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Firul Cralusso Prestige Match Sinking este un fir care aproape ca nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este ambalat pe role de 150m.

Inca de la aparitia lui pe piata s-a impus ca unul dintre cele mai bune fire pentru pescuitul la match existent la ora actuala. Este foarte rezistent la tensiune, la nod si la abraziune. Viteza lui de scufundare este una foarte mare, frecarea cu apa este foarte mica. Acest lucru asigura o miscare rapida a firului prin apa, deci un contact mai bun cu pestele, rezultand o intepare prompta si sigura.

Noile fire din gama Cralusso sunt insotite de inovatia numita QSP. Acest sistem unic dezvoltat de Cralusso ajuta pescarul sa aseze firul pe tambur in parametri optimi pentru cea mai buna functionare a lanseurilor. Sistemul functioneaza foarte usor si are la baza 5 placute inscriptionate cu o serie de dimensiuni si care se gasesc in pachetele cu fir. Pentru a calcula cu acuratete cantitatea de fir care trebuie folosita pentru fiecare tambur trebuie sa masurat diametrul tamburului precum si inaltimea lui (inaltimea spatiului unde se aseaza firul). Odata ce aveti aceste date, cu ajutorul calculatorului online care se gaseste pe siteul producatorului Cralusso, veti putea determina cantitatea de fir necesara precum si care placuta inscriptionata trebuie folosita pentru masurare.

Rezistenta la nod:

0,14mm - 2,21kg;

0,16mm - 2,77kg;

0,18mm - 3,31kg;

0,20mm - 4,10kg;

0,23mm - 5,23kg.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura