Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Lada izoterma Campingaz Powerbox Plus 24l - 2000024955

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Brand
Campingaz
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Lada izoterma Campingaz Powerbox Plus 24l - 2000024955

Lada electrica Campingaz Powerbox Plus 24L are cu 30% mai multa izolatie decat modelul precedent si atunci cand este conectata la priza prin transformator mentine temperatura interioara cu 20  mai putin decat temperatura exterioara. Noul ventilator este mai silentios si emite maxim 39db nivel de sunet ce nu deranjeaza. Cablul poate fi strans si depozitat in lada in perioada in care nu este utilizata.

Powerbox 24L este echipata cu filtru antimicrobian ce este conferit printr-o substanta ce este aditivata in plasticul din care este realizat liner-ul. Design-ul nou si modern precum si constructia robusta data de polypropilena rezistenta din care este realizata confera abilitatea de a mentine temperatura scazuta in interior chiar si atunci cand nu este conectata la curent.

Caracteristici:
- Capacitate: 24L incap 8 x 1.5L bottles;
- Izolatie PU groasa functioneaza la priza de masina de 12V sau la priza de perete de 230V prin utilizarea unui transformator care se achizitioneza separat;
- Izolatie: PU;
- Performanta izolatiei +/- 1 C: 19 grade sub temperatura ambiantala;
- Greutate: 3.6 kg;
- Dimensiuni LxVxL: 40.7 x 31.3 x 43.5 cm;
Garantie 24 luni
Strat izolator din PU gros
Tratament Anti Microbial in materialul lazii
Capac prevazut cu balamale - deschidere larga a capacului
Inchidere etansa - Sistem Click and Lock

Atentie: Lazile izoterme nu sunt frigidere ele au propietatea de a pastra temperatura interioara cu un anumit numar de grade sub temperatura mediului ambiant cu ajutorul inlocuitoarelor de gheata sau a cuburilor de gheata. Lazile care sunt prevazute cu ventilator au capacitatea de a pastra temperatura interiora cu 16-17 grade mai jos decat temperatura exterioara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura