Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Saltea de primire Delphin Duomat cu laterale inalte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1463 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Salteaua de primire Delphin Duomat beneficiaza de margini ridicate care nu permit pestilor sa cada. Salteaua are o captuseala groasa pentru a proteja in mod adecvat captura si de cele mai mari dimensiuni. Spuma pe care am utilizat-o la captusire este cu 30% mai deasa si prin aceasta si mai solida decat ceea de la saltelele clasice. Astfel captura nu este expusa la pericolul de ranire nici pe un teren neuniform cu pietre. Se remarca prin calitatea prelucrarii materialelor utilizate.
DOUMAT inseamna si faptul, ca aceasta saltea o putem folosi si ca o saltea standard fara margini, sau ca putem ridica si fixa aceste margini cu ajutorul scai-urilor care se gasesc in fiecare colt. Asa apare o saltea mai sigura cu margini ridicate care reuseste sa impiedice ca, captura dumneavoastra sa ajunga in afara saltelei si sa se raneasca. Salteaua este echipata cu doi tarusi metalici si ochiuri cusute care servesc la fixarea de sol pe vremea cu vant. Pentru acesti tarusi a fost dezvoltata o husa mai mica si in acest caz sunt intotdeauna la indemana. Salteaua este confectionata din material cu uscare rapida care se poate curata simplu. Tocmai datorita acestei solutii ingenioase si prelucrarii de calitate, salteaua noastra DUOMAT a obtinut premiul Grand Prix la targul For Fishing 2020.

Salteaua cu marginile DUOMAT este un inlocuitor peste standarde si foarte compact al saltelei primire, care nu va ocupa prea mult loc utilizatorilor sai la transport.
Caracteristici:
Grosime saltea: 20mm;
Dimensiuni saltea extinsa: 110x60cm;
Dimensiuni cu margini: 90x40cm;
Inaltime margini: 10cm;

Dimensiuni transport: 60x30x10cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura