Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Set avertizori electronici Alfa Carp Hunter

0 stars: 0.00 din 0 pareri

296 lei Lei
Brand
Carp Hunter
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Semnalizatorii electronici devin din ce in ce mai obisnuiti printre pescari. Daca nu vrem sa fim permanent cu ochii pe echipamentul nostru si pe semnalizatori, atunci avrtizorii electrici ne vor fi de mare ajutor pentru noi. Semnalizeaza atat trasatura pe tragere cat si trasatura pe cadere (cu swinger). Ne putem simti in siguranta, pentru ca stim ca vom fi anuntati in timp despre trasatura.
Carp Hunter Alfa este un set de avertizor de noua generatie cu receptor radio. Raza de actiune este de 200 de metri, ceea ce este cu 50 de metri mai mult fata de cei 150 de metri in general pentru avertizoarele radio, deci ne putem indeparta linistit de lansetele noastre, stiind ca vom fi anuntati daca vom avea trasatura.
Caracteristicile unitatii de receptie:
- Butonul central al acestuia serveste la oprirea / pornirea aparatului. Butonul volum "V" este utilizat pentru a reduce sau mari volumul receptorului. Al saselea nivel activeaza functia de vibratie. Acesta este un lucru foarte important, deoarece pescarul pe malul apei doreste, printre altele, putina liniste. Nu deranjati ceilalti pescari sau natura prin folosirea fara sens al avertizoarelor, sau dorind sa auda toata lumea ca avem un peste mare pe carlig.
- Cu ajutorul butonului "T" puteti seta un ton care este placut pentru urechi sau poate fi doar vizualizat sau il deosebiti de alti avertizori. Puteti seta 6 nivele atat pentru volum cat si pentru ton.
Caracteristicile avertizorului:
- De asemenea, puteti gasi un comutator ON / OFF, butoane de volum si ton care functioneaza la fel precum butoanele de pe receptor. In loc de modul de vibrare, aici puteti comuta indicatoarele intr-o pozitie silentioasa.
- In plus, este prezent un al treilea buton, "S" pentru sensitivity, deci sensibilitate. Aceasta inseamna ca puteti seta pentru ce putere de tragere sa sune avertizorul. Merita sa setati cea mai mica valoare pentru trasaturile sensibile. Cu toate acestea, daca exista valuri puternice care va pot deranja, puteti regla sensibilitatea si nu cadeti in capcana ca fugiti langa lansete ori de cate ori aveti trasaturi false.
- Filetul de pe avertizoare este compatibil cu filetul de pe oricare suport de lansete de pescuit ori rodpod.
Necesarul de baterie: Atat receptorul, cat si avertizorul necesita baterie de 9V.
Rezistent la ploaie, astfel ca le putem lasa afara pe timp de ploaie.
Un conector cu stecher de 2,5 mm in care se poate introduce swingerul electric.
Repornirea receptorului:
In timpul utilizarii, conexiunea dintre receptor si avertizor poate fi deranjata de alte avertizoare electrice si cablurile electrice din zona. In astfel de cazuri trebuie facuta sincronizarea celor doua componente. Aceasta se face in felul urmator:
1. Verificati daca bateriile din unitatea receptor si avertizor sunt bine pozitionate si nu sunt descarcate.
2. Opriti unitatea receptor si toate emitatoarele.
3. Porniti unitatea de receptie.
4. Tineti apasata tasta pentru codare pentru o perioada lunga de timp (aproximativ 6 secunde) in compartimentul pentru baterii al unitatii receptor, urmata de 3 semnale sonore consecutive, care indica faptul ca conexiunea dintre receptor si codificatoare (setare din fabrica) a fost anulata.
5. Apasati si tineti apasata tasta de codare timp de o secunda in compartimentul bateriei receptorului. Un scurt semnal sonor va indica faptul ca dispozitivul a intrat in starea de codificare.
6. Porniti unul dintre transmitatoare in decurs de 10 secunde. Se va auzi un scurt semnal sonor de catre avertizor, care va fi urmat de un alt semnal sonor scurt dat de receptor. Acest semnal indica faptul ca unitatea de semnalizare a fost asociata cu receptorul.
7. Va rugam, sa repetati pasii de la punctele 5. si 6. pentru ceilalti receptori.

Disponibil in urmatoarele variante: 2+1, 3+1, 4+1.

Producator: Carp Hunter
Trimite mesaj
Din Gura in Gura