Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4928)

Naluca Shad Strike Pro Piglet, Alcantraz, 10cm, 7g, 6buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4849 lei Lei
Brand
Strike Pro
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Piglet Shad este cel mai recent membru al familiei The Pig. Aceasta naluca soft de 4 "(10cm) este conceputa in special pentru pescuitul bibanului, dar este mult mai mult decat naluca " medie ". Are cateva caracteristici deosebite care il fac foarte special.
Piglet Shad este modelat cu doua densitati de material PVC. Jumatate din corp este lestat cu sare, ceea ce face ca naluca sa se scufunde cu mai mult echilibru si stabilitate la recuperare. Paleta cozii rotunjita determina o evolutie a corpului de rasucire. Daca doriti o alta evolutie mai putin agresiva de balansare si mai constanta, decupati partea superioara si inferioara a paletei. Pentru imbunatatirea evolutiei are o sectiune
pentru articularea corpului .
Piglet Shad are o fanta pe spate si burta, pentru a obtine o montare usoara a unuui carlig mai mare. Un carlig offset de dimensiunea 3/0 este dimensiunea perfecta. Piglet Shad este, de asemenea, o naluca perfecta pentru a o utiliza cu monturi. Va recomandam o dimensiune a carligului de 4/0 sau 5/0. Procesul de productie pentru aceasta naluca este realizat cu metode ecologice. Materialul din PVC utilizat este inodor.
Lungime: 10cm;
Greutate: 7g;
Culoare: alcantraz;
Mod ambalare: 6buc/plic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura