Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4936)

Valigheta monturi Pink 6250 Carp Expert, 38x18x17 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

93 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Valigheta masoara 38x18x17 cm, ceea ce o face intr-adevar compacta, astfel incat poate fi transportata cu usurinta oriunde cu ajutorul manerului pliabil. Dupa deschiderea clapetei de fixare, vom da peste un compartiment intern mare, plus un compartiment de depozitare detasabil.
Modulul detasabil este livrat standard cu 6 sertare, care pot fi despartite cu 4 pereti suplimentari pentru crearea de locase separate.
In partea superioara se potrivesc perfect componentele de method feeder, cosuri de tot feluri, in timp ce in partea inferioara pot fi puse si alte accesorii, role cu fire de pescuit sau chiar plute, ceea ce o face o parte foarte practica. Indiferent de varsta, este o alegere ideala pentru orice femeie pescar care doreste sa practice acest sport foarte popular, fie ca este vorba de method feeder sau o alta tehnica de feeder.
Seria Method Pink este una dintre cele mai bune optiuni pentru doamne. De asemenea, disponibil in culoarea cutiei sunt lansete de pescuit, mulinete si alte accesorii cu design roz similar pentru set complet. Poate fi de asemenea, un cadou perfect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura