Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Plasture termic pentru corp Delphin, 2 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2185 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Delphin Arctic este un incalzitor compact pe baza solutiei de sare cu un spectru larg de utilizare. Datorita dimensiunilor mici (diametru 10cm) este posibila amplasarea sa in diferite parti ale imbracamintei, de ex. buzunare sau sacul de dormit, de unde incalzeste partea dorita a corpului. Isi gaseste utilitatea la pescari, vanatori, sportivi sau lucratori care sunt expusi la temperaturi scazute. Delphin ARCTIC este destinat direct si pentru incalzirea partii pentru sold a scaunului Delphin RS.
Activarea caldurii: Continutul incalzitorului trebuie sa aiba o structura lichida. Indoiti de mai multe ori placuta metalica in diferite sensuri. Imediat solutia de sare se intareste si transmite caldura timp de aproximativ 60 de minute in functie de temperatura mediului inconjurator.
Incarcare: Introduceti produsul in apa fierbinte si fierbeti (timp de aproximativ 5 minute) pana cand continutul nu va fi complet lichid si transparent. Dupa aceea poate fi reutilizat. Numarul ciclurilor de repetare - cca 1000.

Diametru aproximativ: 10cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura