Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Lanseta Sportex Top Cat Boje, 3.05m, 200-500g, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1679 lei Lei
Brand
Sportex
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Seria de lansete Sportex Top Cat a fost dezvoltata pentru a oferi pescarilor o arma redutabila in pescuitul somnului, beneficiind in primul rand de o puterne extraordinara si o sensitivitate unica. Indiferent ca pescuiti din barca sau de pe mal, cu naluci moi sau voblere sau tehnici verticale, Top Cat ofera solutia perfecta pentru cei mai ambitiosi si impatimiti pescari la somn.

Modelul Top Cat Boje 305 este o lanseta super robusta, gandita pentru pescuitul de pe mal al celor mai mari somni, cu o imensa rezerva de putere, cu blanc din carbon japonez ultra-high-modulus de cea mai buna calitate si ramforsat cu o tesatura speciala ce ii confera o rezistenta imensa la presiunea pestelui, oferind astfel pescarului toate sansele sa opreasca somnul din a se fixa pe fundul apei. Beneficiaza de mandrina Fuji, 10 inele SeaGuide SIC - cadru K - long cast cu configuratie anti-rasucire, maner ramforsat pentru control superior, imbracat in pluta naturala de cea mai buna calitate.

Caracteristici:

Lungime: 305 cm;
Lungime transport: 156 cm;
Putere de aruncare: 200-500 g;
Greutate: 469 g;
Nr de inele: 10;
Nr de tronsoane: 2.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura