Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4935)

Lanseta bologneza Benzar Allround, 5-20g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

307 lei Lei
Brand
Benzar
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Lanseta bologneza disponibila in 3 lungimi (5m, 6m si 7m) usoara, supla, puternica si rapida sunt caracteristicile principale ale lansetei bolo Benzar Allround care reprezinta varful de gama pentru lansetele bologneze aparute in anul 2019.
Este fabricata din Carbon IM10 de inalta calitate ce absoarbe pur si simplu drilul pestelui aflat in carlig. Este foarte usoara si precisa in timpul lansarilor. Sunt fabricate in modele slim, pentru ca si in vanturi mai puternice pescuitul sa fie placut.

Centrul de greutate este asezat optim, astfel ca si in partidele de pescuit mai lungi putem pescuii lejer, iar mana nu va obosii.

Pe tronsonul de la varf se gasesc 2 bucati de inele culisante, iar pe tronsonul imediat urmator 1.Inelele sunt legate pe materiale identice cu al corpului lansetei, astfel ca nu se strang prea tare pe blank si nu influenteaza curbura acestuia.
Inelele sunt de calitate, captusite SIC ce fac si mai valoroasa aceasta lanseta.
Zsolt (campion mondial la pescuitul stationar) pescuieste foarte mult cu astfel de lansete, el stie cu adevarat cum este o lanseta bologneza bine echilibrata.

Suportul de mulineta aflat la 45 cm de capatul lansetei, este usor de utilizat si prinde mulineta sigur. Se recomanda ca diametrul forfacului sa fie intre 0,10mm-0,14mm.

Recomandam aceasta lanseta atat adeptilor acestui tip de lanseta dar si celora care acum vor sa incerce acest stil de pescuit. Nu veti regreta alegerea facuta, caci Benzar Allround nu face rabat nici la calitate nici la fiabilitate!

Varianta de 5m
Lungime lanseta: 5m;
Actiune: 5-20g;
Dimensiune transport: 142cm;
Diametru talon: 19mm;
Greutate: 210g.
Varianta de 6m
Lungime lanseta: 6m;

Actiune: 5-20g;
Dimensiune transport: 142cm;
Diametru talon: 23mm;
Greutate: 300g.
Varianta de 7m
Lungime lanseta: 7m;

Actiune: 5-20g;
Dimensiune transport: 142cm;
Diametru talon: 24,7mm;
Greutate: 395g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura