Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Avertizor electronic Adige Carp Expert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
EnergoTeam
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Utilizarea avertizoarelor electrice este tot mai populara in randul pescarilor. Ei primesc usor si exact informatii despre trasaturi fara ca sa stea tot timpul langa lansete. Acest lucru ne poate fi de folos mai ales atunci cand cu cealalta lanseta pescuim la pluta, ce necesita mai multa atentie, sau lanseta asezata pe suportul cu avertizor nu se afla in apropierea noastra, ci la cativa metri de noi.

Dar sa vedem, la ce ne putem astepta, daca ne punem votul langa avertizorul Adige

- In cazul avertizorului putem regla volumul (de altfel acelasi buton este si pentru ON/OFF), tonul si sensibilitatea. Pentru toate cele trei caracterisitci avem la dispozitie 8 nivele care satisface pe deplin nevoile pescarilor de crap. Modificarile pe nivele sunt, de asemenea, semnalate de cate un sunet care insoteste porunca, dar si de o lumina de led ce se afla pe partea stanga a dispozitivului. Daca suntem pe primul nivel, atunci se va aprinde un led, daca pe al doilea, atunci doua, si asa mai departe. Aceste lumini indica, de asemenea, puterea trasaturii! Cu cat captura este mai agresiva, cu atat mai multe lumini sunt aprinse simultan. Dupa trasatura, indicatorul mai este aprins timp de 20 de secunde, stiind astfel intotdeauna pe ce echipament a fost trasatura.
- De asemenea, puteti seta un led de noapte, tinand butonul "T" timp de 3 secunde. Daca nivelul de energie al bateriei este scazut, de asemenea LED-ul ne va indica acest lucru.
- Este deosebit de interesant prelungirea pentru fixarea lansetei pe care-l putem roti in partea superioara si din spate al avertizorului, astfel incat trasaturile mai agresive sa nu ne traga lansetele de pe suport.
- Rezistent la ploaie, astfel ca le putem lasa afara pe timp de ploaie, si in orice situatie va transmite sigur.
- Un conector cu stecher de 2,5 mm in care se poate introduce swingerul electric.
- Filetul de pe avertizoare este compatibil cu filetul de pe oricare suport de lansete de pescuit ori rodpod.
- Nu poate fi sincronizat cu setul de avertizoare radio Carp Expert Adige

Date tehnice:

Baterii: 1 x 9V 6LR61 / aparat
Consumul de curent in timpul functionarii: 30 mA
Consumul curent in modul de asteptare: 0.15 mA
Temperatura de functionare: intre -30 si +70 grade Celsius

Producator: Carp Expert
Trimite mesaj
Din Gura in Gura