Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4944)

Binoclu Victory RF 10x54 cu telemetru Zeiss

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2123546 lei Lei
Brand
Zeiss
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Binoclu Zeiss Victory RF - design modern, ideal pentru cei care trag la distante mari, echipat cu Bluetooth si un sistem de informatii balistice numit BIS II.

Rangefinder-ul ofera toate datele relevante in mai putin de o secunda. Folosind aplicatia Zeiss Hunting App, datele balistice pot fi upload-ate in rangefinder, iar prin masuratorile precise ale acestuia, vor fi afisate datele exacte de iesire personalizate. Cu o putere de masurare de pana la 2300 de metri, sistemul inovator BIS II calculeaza cu corectitudine pozitia cu ajutorul senzorilor de mediu pentru unghi, temperatura si presiunea atmosferica.

In plus fata de designul modern conventional, noul Victory RF beneficiaza de elemente ergonomice excelente precum puntea dubla si rotita focala foarte mare, evitand astfel alte accesorii in plus care va ingreuneaza experienta de observare confortabila. Elementele optice de inalta performanta asigura imagini stralucitoare si foarte clare, in special in conditii de amurg, protejate fiind de o carcasa robusta de magneziu.

Conectivitatea cu ZEISS Hunting App:

ZEISS Victory RF este primul binoclu cu telemetru de clasa premium care beneficiaza de conexiune Bluetooth. Acest lucru ii permite noului Victory RF sa se conecteze foarte usor la aplicatia ZEISS Hunting App. In acest mod, utilizatorul va putea sa-si personalizeze datele balistice in aplicatie, ca apoi sa le transfere prin Bluetooth direct in Victory RF, evitand astfel folosirea unor valori estimate. Toate setarile binoclului (luminozitate, formatul afisajului) pot fi ajustate din aplicatia ZEISS Hunting App, iar prin conexiunea Bluetooth, acestea pot fi upload-ate in Victory RF.

Specificatii:

Tip: Rangefinder
Factor crepuscular: 23,2
Greutate: 1115 g
Lungime: 195 mm
Camp vizual: 11 m@100m
Corectie dioptrie: +/- 3 dpt.
Distanta optima ocular-ochi: 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura