Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4948)

Mulineta Benzar Classic Method Feeder Runner 6000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

213 lei Lei
Brand
Benzar
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Benzar Classic Method Feeder Runner 6000 este o mulineta concept nou, special proiectata si fabricata dupa ultimele cerinte in pescuitul la feeder. Carcasa robusta din grafit incorporeaza 6 (5BB+1RB) rulmenti cu bile dublu capsulati, iar impreuna cu arborele principal din otel inoxidabil asigura o functionare lina si o rezistenta indelungata chiar si in conditii de utilizare dificile. Rotorul mulinetei este fabricat de asemenea din grafit, ceea ce ii confera o rezistenta sporita la socuri mecanice.
Tamburul long cast din aluminiu dispune de o buza speciala in forma literei "V" ce inlesneste derularea rapida a spirelor si implicit lanseurile lungi la punct fix. Clipsul metalic rotund este de un real folos atunci cand zona de nadire trebuie sa fie atinsa cu precizie. Sistemul Infinite Anti-Reverse (rulment cu role unidirectional) permite rotatia intr-un singur sens a rotorului.
Aceasta mulineta dispune de sistem automat (ON / OFF) pentru mecanismul free-spool (baitrunner) ce permite pescarilor sa-si decupleze tamburul, permitand ca momeala de carlig sa ruleze liber. Baitrunner-ul nu este altceva decat o frana, sa-i zicem speciala, pozitionata in partea din spate a corpului mulinetei, ce ii permite pestelui sa ia fir dupa ce s-a agatat in carlig. Baitrunner-ul are doua reglaje sau comenzi: levierul care activeaza sau dezactiveaza manual aceasta frana si o rotita prin care pescarul regleaza forta, respectiv rezistenta pe care o opune pestelui atunci cand acesta ia fir.
Frana frontala multi-disc, dispune de saibe din otel cat si saibe din pasla impregnate cu ulei. Roller-ul (galetul) antitorsiune impiedica ruperea accidentala a firului, asigurand o culisare usoara a liniei principale. Pick-up-ul supradimensionat din aluminiu, manivela din aluminiu prelucrata CNC, butonul knob aderent si tamburul de rezerva din grafit, completeaza lista dotarilor mulinetei.
Caracteristici:
Numar rulmenti: 6 (5BB+1RB);
Carcasa din grafit rezistent la coroziune;
Tambur long cast din aluminiu (buza "V" Shape);
Tambur de rezerva: Da

Frana: frontala multi-disc (saibe din otel + saibe din pasla);
Baitrunner incorporat;
Arborele principal din otel inoxidabil;
Rotor din grafit;
Galet antitorsiune;
Clips metalic rotund pe tambur;
Rulmenti inoxidabili dublu ecranati;
Antirevers instant;
Echilibrarea rotorului computerizata;
Pick-up supradimensionat;
Manivela stanga-dreapta din aluminiu;
Buton knob aderent.
Capacitate tambur: 0.22mm/280m;
Diametru exterior tambur: 54.50mm;
Raport de recuperare: 5.1:1;
Greutate: 455g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura