Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Saltea primire Cradle Compact Carp Expert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

384 lei Lei
Brand
Carp Expert
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Din fericire in zilele noastre se pune tot mai mult accent pe protejarea pestilor, de aceea am creat si noi salteau de receptie Carp Expert Compact. Dimensiuni: 120 x 70 cm, astfel ca si cele mai mari exemplare de crapi ii putem aseza cu siguranta in ele, pana ce scoatem carligul, dezinfectam eventualele rani si efectuam cateva fotografii. Datorita suportilor de aluminiu foarte puternic salteaua are o mare stabilitate. Este confectionat lateral din material de 25 mm grosime, fapt pentru care suporta greutati de pana la 50 kg. Materialul special din care este facuta captuseala asigura protectie ridicata pestiilor.
Este foarte rezistent, nu se rupe, nu se coace cu timpul, iar carligul se agata mai greu in el. La cele doua capete se gaseste cate o plasa, care asigura ca surplusul de apa sa se scurga. Dispune de picioare reglabile, astfel ca poate fi montat si pe terenuri mai accidentate. Inaltimea de 50 cm mai poate fi marit cu +5 cm cu ajutorul picoarelor reglabile. Aceasta inaltime este deja indeajuns in zilele noastre pentru ca sa putem lucra cu pestele ori in pozitie ghemuit sau ingenuncheat. De asemenea putem sa-l luam in mana in siguranta, caci daca pestele se zbate, putem imediat sa-l punem inapoi in saltea, care se afla doar la cativa centimetri de peste, si astfel acesta nu se va lovi daca ne sare din mana. La alte saltele acest aspect a fost o mare problema pana acum.
Dispune de picioare foarte late, care pot fi inclinate in functie de inclinatia solului, stand sigur atat pe pietris, cat si pe teren noroios. Sa amintim in cateva cuvinte cum se monteaza. Desfaceti picioarele aflate in lateral, dupa care introduceti tijele transversale la capete. Gaurile mici de pe tijele transversale se potrivesc exact cu portiunile de fixare ale cadrului principal. Dupa care cu ajutorul picioarelor reglabile asezam salteau intr-o pozitie orizontala si stabila. Recomandam aceasta saltea acelor pescari de crap, care doresc un produs de calitate, dar la un pret accesibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura