Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Varga Kamasaki Kid, 3m, 5-20g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3421 lei Lei
Brand
KAMASAKI
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Un membru al gamei cu mai mult raport calitate/pret este acest set de la Kamasaki, compus din varga si linie perfect echilibrata, pregatita pentru montare astfel partida de pescuit poate incepe de indata. Este disponibil in mai multe dimensiuni si ofera o alternativa excelenta la pescuitul de coasta.
Seria se bazeaza pe o varga cu varf robust, durabil, rezistent la conditii dure datorita tehnologiei moderne utilizate in productie, folosindu-se material innovative compozite.
Versiunile mai scurte sunt ideale pentru a prinde langa mal, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Versiunea de 6 metri poate oferi o solutie perfecta, chiar si pentru apa curgatoare, datorita constructiei care le fac foarte robuste.
Vergilor a fost data o culoare unica impunatoare, care confera seriei un aspect foarte placut.
Pe langa fiecare varga, am plasat o linie pre-asamblata. Acesta trebuie doar legata de urechea de la capatul vargii si pescuitul poate incepe.
Setul perfect, fie ca este utilizat de catre pasionatii de pescuit, fie de pescarii copii, dar si o varianta buna pentru cei care cauta indemanare la pret mai bun.
Caracterul betelor realizate cu tehnologia traditionala compozita este moale, se intareste mai lent, dar in acelasi timp este extrem de bine echilibrat. Datorita naturii materialului, vergile si lansetele realizate din compozite sunt mai putin vulnerabile, mai rezistente la influentele externe, socuri si impacturi decat omologii de calibru similar lor realizate din carbon.
Caracteristici:
Lungime varga: 3.00m;
Putere de aruncare: 5-20g;
Lungime transport: 114cm;
Numar tronsoane: 3;
Material blank: compozit;
Design elegant si inovator;
Blank rezistent si reactiv;
Greutate: 130g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura