Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4928)

Shad Jackall Rhythm Wave, Sexy Albino, 7 cm, 8 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4074 lei Lei
Brand
JACKALL
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Shad Jackall Rhythm Wave este un tipde shad paddletail cu striatii care creaza niste unde speciale extrem de atractiv pentru rapitori.

Jackall Rhythm Wave se incadreaza in categoria nalucilor moi cu corp solid si are o suprafata texturata. Profilul general este similar cu Swing Impact si este destul de lung, cu o sectiune subtire de coada care se conecteaza la coada rotunda a paletei.
Odata ajuns in apa, profilul cu design subtil al Jackall Rhythm Wave ofera cateva caracteristici foarte vizibile, inclusiv o miscare de balansare si o lovitura puternica a cozii care inlocuieste eficient apa, dar este mai subtila decat actiunea de lovire puternica a multor alte naluci.
La inceput nu eram siguri de consistenta plasticului, dar am constatat ca conicitatea cozii este suficient de subtire incat actiunea nu este doar consistenta, dar pare sa se potriveasca cu cadenta actiunii de balansare a nalucii. Nu suntem siguri daca acest lucru a fost intentionat de catre Jackall, dar actiunea generala combinata ajuta la aducerea nalucii la viata intr-un mod foarte autentic.

Caracteristici:

Lungime: 7 cm;
Corp texturat;
Culoare: Sexy Albino;
Mod ambalare: 8buc/plic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura