Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4934)

Binoclu Blaser Primus 10x42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

746232 lei Lei
Brand
Blaser
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Binoclul Blaser Primus are diametrul lentilei de 42mm si un factor de marire de 10x. Datorita corpului robust si a lentilelor calitative ce redau o imagine clara fara abateri de forma sau culoare aceste binocluri au stabilit un nou standard in clasa lor. Suprafata binoclului este acoperita cu un material aderent pentru a evita caderile accidentale si dispune de un design special ce adauga o nota de eleganta.

Specificatii tehnice:

1. Quick to Focus - O imagine clara imediata pentru confort maxim la vizionare. Puteti ridica binoclul la ochi si mai in fata si aveti o vizibilitate perfecta. Un calcul optic complet nou combinat cu ajutorul celor mai mari lentile pentru ocular permite o obtinere semnificativ mai facila a imaginilor. Acest lucru ofera o experienta vizuala deosebita in orice situatie - chiar daca binoclurile nu sunt pozitionate optim in raport cu ochii.

2. Calitate inalta si performanta cu o protectie inteligenta - Transmiterea luminii la nivel superior, reproducerea neutra a culorii si imaginile stralucitoare, de contrast inalt sunt o necesitate pentru optica cu aplicatie pe distante lungi, utilizata la vanatoare. Acoperirea multistrat CCC (Contrast and Color Corrective Coating) asigura performanta imaginii de prima clasa in orice conditie de intensitate a luminii. La fel de important ca si calitatea optica este protectia exterioara a lentilelor. Acoperirea SLP (Smart Lens Protection) se bazeaza pe nanotehnologie si asigura protectia impotriva apei si prafului. De asemenea, permite respingerea picaturilor de ploaie si face curatarea lentilelor mult mai usoara.

3. Acoperire multistrat CCC (Contrast and Color Corrective Coating).

Caracteristici generale:

Putere de marire: 10x;
Diametrul lentilei: 42mm;
Camp vizual: 11,6 m@100m ;

Diametrul cercului luminos pe ocular: 4,2mm;
Distanta optima ocular-ochi: 18.3 mm;
Lentile de tip multi-coated;
Buton central pentru reglaj;
Material corp: magneziu;
SLP ( Smart Lens Protection)
Strat exterior aderent;
Rezistenta la socuri;
Greutate: 970g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura