Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4921)

Binoclu Bushnell Legend Black, 8x42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105117 lei Lei
Brand
Bushnell
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Binoclul Bushnell Legend Black revine, cu un design complet nou. Ergonomia acestuia va ofera o prindere sigura, cu carcasa mai usoara decat a predecesorul sau. Sistemul optic din sticla, cu acoperire multipla, ofera o rezolutie, contrast si transmisie a luminii remarcabile. Combinat cu o constructie impermeabila IPX-7 testata la 1 metru timp de 30 de secunde si cu strat de protectie RainGuard HD pentru optica, acest binoclu va rezista celor mai dure conditii de utilizare.
CONSTRUCTIE IMPERMEABILA CU PROTECTIE LENTILE RAINGUARD: Constructia impermeabila IPX7 este testata prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute. Combinatia dintre clasificarea IPX7 si Rainguard inseamna ca acest binoclu este gata sa infrunte cele mai dure elemente ale naturii.
SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED, TOT DIN STICLA: Un sistem optic complet multi-acoperit din sticla imbunatateste contrastul, rezolutia si transmisia luminii. Finisajele de inalta calitate, cauciucul moale la atingere si textura metalului periat ofera performanta intr-un design modern, cu aspect deosebit.
TEXTURA AGRESIVA PENTRU PRINZA OPTIMA SI CARCASA DIN CAUCUC PENTRU PROTECTIE LA SOCURI: Ergonomie, cu cauciuc moale la atingere si textura pentru prindere usoara. Textura de prindere usoara de-a lungul partilor laterale si puntea binoclului reduce sansa de cadere si ofera o senzatie de incredere ... chiar si cu o singura mana.
CONSTRUCTIE USOARA A CORPULUI PENTRU CONFORT LA UTILIZARE TOATA ZIUA: Toate elementele optice din sticla, cu acoperire multipla, ofera cea mai buna calitate a imaginii din clasa, chiar si in conditii de lumina scazuta. Rotita de focalizare ultra-fina va permite sa va concentrati rapid asupra subiectului pentru o definitie perfecta atunci cand aveti nevoie.
Caracteristici:

Adaptare la tripod;
Close Focus (m) 4.57m;
Exit Pupil 5.25mm;
Eye Relief 0.705in;
Lead Free Glass;
Acoperire optica : Fully Multi-Coated;
Sticla prisme BaK-4;
Tip prisme Roof;
Rezistenta la apa - IPX7;
Protectie lentile EXO Barrier;
Acoperire Dielectric prisme;
Acoperire Ultrawide Band;
Lungime: 132 mm;

Greutate: 615 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura