Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Cort Delphin Yurta Neo Clima Control, 3 persoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19456 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cortul pentru camping Delphin Yurta Neo este apreciat pentru spatiul sau generos care ofera un adapost perfect in timpul sejururilor lungi pe malul apei. In acest cort puteti amplasa fara probleme 3 paturi si va va mai ramane spatiu suficient pentru o functionare comoda pe malul apei. Baza cortului o constituie constructia solida cu trei coaste cu distantiere superioare de armare. Pe langa aceasta mai dispune de doua distantiere in partea laterala, datorita carora cortul obtine o stabilitate si mai buna. In combinatie cu materialul de calitate si cusaturile lipite complet, acest cort face fata oricaror conditii climatice. In partea din fata se gaseste o streasina mare cu lungimea deasupra intrarii de pana la 70cm!

In partea din fata pe langa usa se afla si doua ferestre. Ambele sunt cu plasa impotriva insectelor cu posibilitatea de ferestre transparente din folie, sau cu posibilitatea de material textil plin. Ferestrele din folie sunt parte a pachetului si astfel nu trebuie sa cumparati nimic in plus! Dar la modelul YURTA NEO ne-am gandit si la o aerisire mai buna a cortului si am aplicat in el sistemul nostru sofisticat CLIMA CONTROL. Acest sistem este compus de doua aeratoare pe peretii opusi (deasupra usii de acces si deasupra ferestrei din spate). Datorita acestui sistem ingenios este posibila asigurarea circulatiei aerului in spatiul interior al cortului in timpul cand nu este posibila aerisirea cu ajutorul ferestrelor mari. In mod sigur il veti aprecia mai ales in timpul noptii cand ajuta in mod semnificativ la diminuarea condensului pe peretii interiori. In plus, intregul sistem este manevrabil in mod simplu din interiorul cortului. Pentru izolare termica sporita cortului i se poate atasa un winterskin Yurta Neo ClimaControl care se poate achizitiona separat.

Bonusul suplimentar fata de generatia precedenta este pardoseala cu fermoar. Pe toata circumferinta interioara, la cativa centimetri deasupra solului este cusut fermoarul, datorita caruia este impiedicata patrunderea insectelor, rozatoarelor sau a apei in cort. Pentru ridicarea mai usoara a cortului pardoseala are marcata intrarea.
Pentru cort se poate cumpara o prelata care este din acelasi material ca si cortul. Prin amplasarea acesteia pe cort obtineti sub streasina alti cca. 40 cm acoperiti in fata cortului. In plus, prelata imbunatateste proprietatile termoizolante ale cortului. Cortul Delphin YURTA NEO ofera confortul maxim posibil si va satisface si pescarii cei mai pretentiosi!

Parametri tehnici:
Dimensiuni exterioare: 380x310x180cm;
Rezistenta coloana de apa 10000 mm;
Inaltimea cortului: 180cm;
Lungime streasina: 70cm;
Dimensiuni transport cort: 130x35x35cm;
Masa cortului: 14kg;
Dimensiuni transport prelata: 60x20x20cm;

Masa prelatei: 4.5kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura