Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4928)

Cort Prologic Avenger 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120647 lei Lei
Brand
Prologic
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
O partida de pescuit scurta inseamna sa iei mai putin echipament - dar acest lucru nu ar trebui sa insemne ca trebuie sa faci compromisuri cu privire la nivelul de confort. Avenger 65 brolly este solutia perfecta pentru aceasta problema, cu doua versiuni disponibile care ofera un adapost eficient in timpul pescuitului de scurta durata.

Sistemul Avenger 65 brolly este alegerea pentru o protectie optima, livrat cu panoul frontal complet detasabil, cu fermoar in interior / exterior, prevazut cu o usa din plasa de tantari si foaie pentru sol usoara din PVC. Panoul frontal Avenger 65 brolly si mozzy este o versiune mai usoara - cu intrare / iesire complet detasabil.

Materialul utilizat este super-durabil 210D, oferind protectie hidrostatica de 10.000 mm, de neegalat in clasa sa. Longevitatea produsului este, de asemenea, sporita de cadrele flexibile din fibra de sticla usoare, compacte si extrem de robuste. Acest cadru este conceput pentru a optimiza spatiul interior central cu profil redus si a sectiunii spate profilate, permitand scaunului sa fie pozitionat chiar in spate. O deschidere de aerisire, generoasa, cu plasa de tantari asigura un flux excelent de aer. Ambele brollies sunt livrate cu patru stalpi de furtuna reglabili pentru sarcini grele, cadre pentru furtuna, set de bolturi si geanta de transport.

Caracteristici:

Sistem brolly complet;
Fata detasabila si foaie pentru sol;
Material dublu acoperit 210D;
Cadru flexibil din fibra de sticla;
Coloana de apa: 10.000 mm;
Aerisire spate;
Patru stalpi de furtuna incluse;
Geanta de transport
Trimite mesaj
Din Gura in Gura