Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Motor electric barca Red 66 LBS E-Sential

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1584 lei Lei
Brand
E-Sential
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pescarii pot face tot mai mari deplasari cu barcile lor pentru a ajunge la locul de pescuit potrivit. Acest lucru ar fi aproape imposibil folosind vaslele conventionale!
Insa in multe locuri este interzisa utilizarea motoarelor explozive, deci alegerea noastra va cadea pe o versiune electrica.
Principalul avantaj al lui E-sential fata de predecesorul sau este ca este mai eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, depinde de conditiile externe, dar putem economisi cel putin 10% din energie prin utilizarea acesteia, ceea ce face posibila o utilizare mai lunga si mai confortabila. De aceea trebuie incarcat de mai putine ori!
Avem nevoie de o baterie de lucru pentru utilizarea sa. De aceea se numeste baterie de lucru, pentru ca doar el este capabil sa mentina tensiunea constanta, lunga si uniforma. In functie de performanta motoarelor, ar trebui sa se utilizeze baterii de diferite capacitati.

66 lbs: 100Ah
Primul pas pentru instalarea motorului E-SENTIAL este sa il fixati in partea din spate a barcii, apoi sa reglati unghiul si adancimea corecta, acest lucru il puteti vedea daca nu amesteca si aer cand acesta este pornit.
Depozitati-l intr-un loc fara inghet si protejati-l de expunerea la soare directa, prelungita in timpul verii.
Caracteristici:
- Consum scazut
- Brat reglabil
- Mecanism de fixare masiv, lat, stabil si inclinabil
- Corp metalic
- Indicator de incarcare al bateriei procentual
- Elice cu trei lopeti incasabil
- 5 viteze inainte, 2 viteze inapoi.
Producator: E-Sential
Trimite mesaj
Din Gura in Gura