Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Motor electric barca Endura Max 40lbs 12V Minn Kota

0 stars: 0.00 din 0 pareri

173203 lei Lei
Brand
Minn Kota
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Endura nume alocat acestui model ca si persistenta si de performanta. Disponibil pentru toti proprietarii de ambarcatiuni si fiabilitate extrema a acestor motoare au demonstrat bunurile.

Tehnologia digitala Maximizer  prelungeste durata de viata a bateriei de pana la cinci ori, tinandu-va pe apa mai mult. Puterea data de Digital Maximizer va tine pe apa pana la cinci ori mai mult la o singura incarcare, astfel incat obtineti mai mult timp pe apa, si mai mult timp pentru a prinde peste. Parghia de blocare ofera fixare solida de montare, mai puternica decat monturile conventionale iar materiaul compozit special rezista la deformare si deteriorarea UV.  Ideal pentru ambarcatiuni mai mici, setari de viteza variabila permit viteze specifice cu undite tractate sa fie stabilite si mentinute pentru prezentari ademeni adecvate in timp ce livrarea de control superior barca. Maner telescopic regleaza pentru o utilizare confortabila de boaters de toate dimensiunile. Arbore compozit extrem de durabil. Indicator de baterie in capul motorului va permite sa stii cat de mult de viata a bateriei le-ati lasat.
Cu toate modelele Endura Max veti simti diferenta intre variantele clasice de motoare electrice si aceasta serie noua.

Caracteristici:

Model: Endura Max 40
Alimentare: 12 volti

- levier telescopic pentru control sporit;
- arborele eliciei din compozit pentru rezistenta la coroziune;
- sistem Digital Maximizer optimizeaza puterea si mareste durata de viata a bateriei si reduce riscul incalzirii execsive a motorului.
- elicie cu profil pentru un plus de putere la inaintarea
- indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei.
- sistem Cool Quiet Power - mai rece si mai silentios. Bobinarea in spire foarte mari disipa rapid caldura, rezultand putere extinsa si durabilitate mai mare bateriei. Rulmentul unic reduce frecarea si zgomotul care sperie pestele.
- arborele compozit este mai rezistent decat otelul - se indoaie la impact si nu se va rupe

Producator: Minn Kota
Trimite mesaj
Din Gura in Gura