Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4934)

Lanseta Sportex Kev Nitro 270, 2.7m, 60g, 2 tronsoane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

920 lei Lei
Brand
Sportex
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Seria de lansete Kev Nitro produse de prestigiosul brand Sportex este o impletire de senzatie intre fibrele de carbon japonez ultra-hight-modulus  si noile fibre de aramida sau kevlar, astfel incat este dezvoltat un blanc unic, de o rezistenta si forta exploziva, agil si foarte usor. Cu o actiune semi-parabolica, cu 20% mai rapid decat seria precedenta, mult mai subtire si considerabil mai usor, noua gama Kev Nitro stabileste noi standarde de forta, putere si rezistenta la torsiune si tensiune, gratie tehnologiei de impletire HT Cross-Winding. Intreaga serie ofera pescarului maxima incredere in lanseta, cu zero compromisuri in ceea ce priveste performantele.

Modelul Ken Nitro 270 este o lanseta super puternica, deosebit de versatila, excelent finisata, cu blanc slim si usor, ce beneficiaza de mandrina Fuji DPS, 9 inele slim SeaGuide SiC, maner egonomic, rigidizat pentru un control de expectie, complet imbracat in Duplon de foarte buna calitate, cu inel special de pastrare al carligului D-Hook.

Caracteristici:

Lungime: 270 cm;
Lungime transport: 139 cm;
Putere de aruncare: optim 60 g / toleranta 74 g;
Actiune: medium-fast;
Greutate: 180 g;
Nr de inele: 9;
Nr de tronsoane: 2.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blankul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura