Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Mulineta Baracuda Blue Lagoon, 1000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Brand
Baracuda
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Noua gama de mulinete destinate spinningului usor sau pescuitului la bologneza de la Baracuda deschide o noua era pentru pescuitul la bologneza sau pescuitul la spinning ultra-light. Mulineta mica si usoara, cu frana pe spate, destinata pescuitului la bolognesa sau la spinningul ultra-light. Mulineta Baracuda Blue Lagoon se caracterizata printr-o asezare perfecta a firului pe tambur ceea ce face ca forta de lansare sa fie imbunatatita, un dispozitiv anti-rasucire, o frana pozitionata pe spate si un rotor ultra-echilibrat, fara jocuri si vibratii. Pescuitul va fi accesibil tuturor pescarilor indiferent de nivelul de pricepere, de la pescari foarte experimentati pana la pescari aflati la inceput de drum.

Tamburul este confectionat din aluminiu si grafit, avand o capacitate de 160 de metri de fir cu grosimea de 0,18 milimetri si un raport de recuperare de 5.1:1. O mulineta foarte rezistenta dar cu o greutate decenta de doar 221 grame.

Baracuda foloseste pentru aceasta mulineta material de buna calitate, dar reuseste sa o pastreze intr-o gama de pret de neeagalat de competitorii directi. Folosind o tehnologie de ultima generatie, Baracuda nu inceteaza sa uimeasca prin inovatie si creativitate. Pentru Baracuda NU este doar pescuit, este o pasiune, este ARTA!

Caracteristici :

Marime: 1000;
Capacitate: 0,18mm/160m ;
Raport recuperare: 5.1:1 ;
7 rulmenti ;
Material tambur aluminiu: aluminiu;
Material tambur de rezerva: grafit;
Greutate: 221g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura