Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4935)

Set avertizori Dunare Delphin Roler Shock 3 Plus 1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35055 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Setul de avertizori care percepe orice vibratie a lansetei dumneavoastra. Datorita avertizorilor de inalta calitate, setul poate detecta instantaneu muscatura pestelui. Avertizorii sunt fixati pe lanseta printr-o curea de cauciuc reglabila. Datorita acestui lucru, fixarea pe orice tip de lanseta se face fara probleme. Acest set se utilizeaza de obicei in pescuitul la somn dar se foloseste cu succes inclusiv la crap pe toate raurile si fluviile inclusiv in Dunare si Delta Dunarii! In functie de conditile meteo raza de actiune este de pana la 130m Avertizorii vin intr-o carcasa robusta pentru transportul lor in siguranta. In plus, oferim o garantie extinsa, de pana la 3 ani pentru acest set!

Caracteristicile avertizorului:

Alimentare cu 3 baterii de tip LR44. Posibilitatea de a seta 4 tonuri diferite de semnalizare si 4 nivele de volum. Desigur, mod silentios.Diodele luminoase indica timp de 20 de sec dupa muscatura. Avertizorul este rezistent la apa.

Caracteristicile receptorului:

Alimentare cu baterii tip AAA 3 buc. Posibilitatea de a seta 4 tonuri diferite de semnalizare si 4 nivele de volum. Desigur, exista modul de vibratii si indicare prin LED-uri. In plus, pe spate exista o banda practica pentru curea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura