Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Set 4 avertizoare cu statie Delphin Coder

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69065 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Avertizoarele Delphin Coder sunt o noutate absoluta a anului 2021. Un model de calitate, fiabil si performant la un super-pret. Semnalul dintre semnalizatoare si receptor se poate transmite in conditii ideale la o distanta de pana la 140m. Intregul set este livrat intr-o cutie de plastic dur, captusita cu burete, care se ingrijeste de securitatea la transport.
Semnalizatorul este alimentat de la o baterie 1x12V de tip LR23A care dispune de o durabilitate lunga. In cazul bateriei descarcate semnalizatorul va va atentiona cu un semnal sonor scurt. Cu ajutorul comutatorului "V" este posibila selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului sonor, inclusiv modul silentios. Este posibila deasemenea selectarea tonului dorit si a nivelului de senzitivitate (in intervalul 1-9cm) care la fel dispune de 5 niveluri. Deviza de necontestat a semnalizatoarelor din setul CODER este posibilitatea de alegere intre 7 culori ale diodei LED de semnalizare. Astfel, fiecare isi va alege pe cea indragita si daca veti dori o schimbare, atunci veti alege pur si simplu o alta culoare dupa instructiuni. Asupra tragerii repetate va atentioneaza o tonalitate diferita si dupa fiecare tragere se aprinde pe o perioada de 15 secunde dioda de memorie. In partea inferioara se gaseste intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos. In timpul pescuitului pe timp de noapte este posibila de asemenea si conectarea diodei de pozitie.
Receptorul semnalizeaza tragerea fonic, luminos iar prin comutarea parghiei in pozitia din dreapta si prin vibratii. Cu ajutorul comutatorului "V" este posibila selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului, inclusiv modul silentios iar cu comutatorul marcat cu "T" selectam tonalitatea solicitata. Receptorul dispune de patru diode LED color care in urma tragerii lumineaza neintrerupt 15 secunde. Este alimentat cu ajutorul unei baterii 1x9V. In cazul, ca durata sa de viata se apropie de sfarsit se ajunge la indicarea printr-un piuit scurt neintrerupt. Receptorul isi pastreaza, ca si semnalizatoarele, toate setarile in memorie.
Autonomia medie a acumulatorului este de 100 de ore in regim de folosire continua. Aceasta valoare poate fi influentata de catre conditiile de mediu dar si de vechimea si starea acumulatorului.
Setul de avertizori CODER poate fi conectat cu lampa LightCONTACT
RECEPTOR / functii:
5 niveluri de volum (rotita V inclusiv mod silentios);
5 alarme diferite (rotita T);
Mod vibratie (comutator cu pin - pozitia dreapta);
4 culori LED pentru semnalizare;
Memorarea automata a setarilor;
Comutator cu pin ON/OFF/VIBRATIE;
semnalizeaza continuu 15 secunde dupa trasatura;
semnalizeaza continuu 15 secunde dupa trasatura;
Indicator baterie slaba (beep continuu);
Dioda cu memorie;
Kit testare raza de actiune;
Raza de actiune 140m in functie de teren;
Functineaza cu baterie 1x9V;

SEMNALIZATOR / functii:
Rezistent la apa;
5 niveluri de volum (rotita V inclusiv mod silentios);
5 alarme diferite;
5 niveluri de sensibilitate (rotita S);
7 culori posibile pentru dioda de semnalizare;
Memorare automata a setarilor;
Memorare automata a setarilor;
Semnal acustic diferit pentru trasatura tip "drop" (pestele vine spre lanseta);
Dioda cu memorie - semnalizeaza continuu 15 secunde dupa trasatura;
Indicator baterie slaba (beep scurt);
Dioda pozitie nocturna;
Suport lanseta anti alunecare;
Mufa jack 2.5mm;
Functioneaza cu baterie 1x12V (tip LR23A).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura