Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4929)

Semnalizator Delphin Memory 9V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8265 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
La crearea acestui avertizor independent am decis sa ne inspiram de la setul de mega succes Optimo, care a cucerit inimile multor pescari din intreaga Europa.
In avertizorul Delphin MEMORY am introdus toate functiile indragite, intre care domina in mod necontestat memoria. Aceasta functie nu este curenta la avertizoarele independente si de aceea acest produs poarta denumirea Memory. Memoreaza toate setarile dumneavoastra si dupa oprire sau inlocuirea bateriilor.
Puteti alege intre regimul de zi sau de noapte (cu dioda de pozitie). Sa setati sensibilitatea (S), volumul (V) si tonul propriu zis (T). Tasta (R) asigura oprirea semnalizarii pentru 20 de secunde, ceea ce este arhisuficient pentru instalarea avertizorului in locul de pescuit. Subinteleasa este si semnalizarea retroactiva a capturii.
Avertizorul dispune de Snag gears detasabil si are intrare pentru alimentarea avertizoarelor luminoase. Avertizorul propriu zis este alimentat cu o baterie de 9V, ceea ce asigura o perioada lunga de functionare!
Specialitatea Delphin MEMORY sunt circuitele electrice acoperite cu rasina. Datorita acestui fapt nu va va dezamagi nici in ploi torentiale. Delphin MEMORY este un partener perfect, care nu dezamageste!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura