Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Avertizor digital Delphin FX1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1121 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Delphin FX1 este un avertizor fiabil care ofera o semnalizare optica si sonora a tragerii in orice fel de imprejurari. Corpul semnalizatorului este fabricat din plastic rigid ABS, ceea ce ii asigura rezistenta impotriva deteriorarii mecanice. Aspectul care contribuie la durata lunga de viata este si rezistenta absoluta la apa. Fiecare semnalizator poate fi comutat cu ajutorul unei parghii in regimul de zi sau de noapte. In cazul regimului de noapte se aprinde dioda LED de pozitie, datorita careia veti avea intotdeauna o perspectiva cu privire la amplasarea lansetelor dumneavoastra. Semnalizatoarele dispun de o scala larga de parametri selectabili. Tonalitatea semnalizarii (comutatorul T) si sensibilitatea (comutatorul S) pot fi selectate dupa nevoie din cinci posibilitati. In cazul tragerii repetate veti fi atentionat cu o tonalitate diferita. Volumul poate fi de asemenea setat la cinci niveluri diferite, nivelul 0 reprezinta modul silentios.
Deviza de necontestat a semnalizatorului FX1 este posibilitatea de alegere intre 7 culori ale diodei LED de semnalizare. In acest fel fiecare isi va alege cea indragita si daca veti dori o schimbare, atunci por si simplu veti selecta o alta culoare cu ajutorul comutatorului rotativ "C (colour)" si in acest fel nu trebuie sa cumparati un alt semnalizator. In partea inferioara se gaseste intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos de tragere. In plus, fiecare semnalizator dispune de snag gear-uri si un bonus placut il constituie carcasa transparenta rigida gratuit in pachet.
FX1 este alimentat cu ajutorul bateriei de 9V si in cazul capacitatii reduse, semnalizatorul va va atentiona printr-un piuit scurt. Cu siguranta veti aprecia si carcasele de protectie ale semnalizatoarelor care sunt parte a pachetului.

Caracteristicile avertizorului:
Semnalizare sonora si vizuala;
Dioda cu 7 culori;

Functioneaza cu o baterie 9V;
Mod ambalare: blister.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura