Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4949)

Avertizor digital Delphin DX1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8265 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Avertizor compact ca dimensiuni reduse, care contrar pretului sau avantajos ofera o fiabilitate excelenta si functionalitate de 100%.

Semnalizatorul DX1 este alimentat de la o baterie 1x12V de tip LR23A care dispune de o durabilitate lunga. In cazul bateriei descarcate semnalizatorul va va atentiona cu un semnal sonor scurt. Cu ajutorul comutatorului "V" este posibila selectarea unuia dintre 5 niveluri ale volumului sonor, inclusiv modul silentios.

De asemenea este posibila selectarea tonalitatii cerute si a nivelului de sensibilitate care au de asemenea 5 niveluri diferite. Deviza de necontestat a semnalizatoarelor din setul DX1 este posibilitatea de alegere intre 7 culori ale diodei LED de semnalizare. Astfel,fiecare isi va alege pe cea indragita si daca veti dori o schimbare, atunci veti alege pur si simplu o alta culoare dupa instructiuni. DX1 isi pastreaza in memorie toate setarile. Asupra tragerii repetate va atentioneaza o tonalitate diferita si dupa fiecare tragere se aprinde pe o perioada de 15 secunde dioda de memorie. In partea inferioara se gaseste intrarea pentru conectorul de 2,5 mm pentru conectarea indicatorului luminos. In timpul pescuitului pe timp de noapte este posibila de asemenea si conectarea diodei de pozitie. Subinteleasa este rezistenta la apa, datorita careia va puteti baza pe el in orice fel de conditii.

Atentionare: Semnalizatorul are o parte a electronicii comuna cu setul Coder, dar din cauza lipsei emitatorului nu puteti imperechea acest semnalizator cu setul. Contrar acestui lucru in codul electronic exista functia testul razei de actiune. De aceea nu porniti niciodata semnalizatorul cu tasta S in pozitia 5 deoarece s-ar declansa functia insotita de lumina intermitenta si aceasta v-ar putea deruta.

Caracteristicile avertizorului:

Culoare led: 7 nuante diferite;
Buton volum: 5 niveluri + silentios;
Functioneaza cu o baterie 12V de tip LR23A;

Mod ambalare: blister.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura