Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4950)

Rucsac Delphin Area Carper Carpath XL, 45x45x30cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34105 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Rucsacul pentru pescuit Delphin AREA Carper este unul foarte practic cu un design foarte inteligent. Pescarul poate sa puna toate echipamentele si accesoriile necesare in acest rucsac si sa le transporte la locul de pescuit, chiar daca acesta se afla la distante mari. Suportul spatelui este intarit si contine logoul Delphin. Bretelele sunt deasemenea captusite, suplimentar exista o centura in jurul pieptului si un maner de transport captusit din EVA. Toate aceste caracteristici asigura un comfort sporit .Rucsacul a fost conceput sa fie practic, rezistent si durabil indiferent de vremea de afara. Peretii rucsacului au o captuseala intarita de 6mm pentru o protectie maxima a echipamentului dumneavoastra. Aceasta captuseala dura face rucsacul sa isi pastreze forma si sa fie foarte stabil. Fundul rucsacului este construit dintr-un material foarte rezistent si impermeabil care se ridica 5 cm pe toate laturile facand posibila asezarea acestuia si pe suprafetele umede.

Pe ambele parti se afla buzunare spatioase. In fata, exista un buzunar mic dublu. Interiorul rucsacului este gandit astfel incat sa permita stocarea altor genti din gama noastra de genti AREA.
Rucsacul Carper este echipat cu fiermoare de calitate. Cheitele fiermoarului au atasata o curelusa din plastic care va permite sa deschideti fiermoarul cu usurinta. Exteriorul rucsacului este completat de camuflajul unic CARPATH cu un design care contine siluete de crapi.
Parametri tehnici:
Dimensiuni rucsac WxHxD: 45x45x30cm;
Dimensiuni interioare rucsac WxHxD: 25x45x25cm;
Dimensiuni buzunar frontal WxHxD: 20x15x4cm;

Dimensiuni buzunare lateral WxHxD: 20x38x7cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura