Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4930)

Rucsac ET Outdoor marime L EnergoTeam

0 stars: 0.00 din 0 pareri

93 lei Lei
Brand
EnergoTeam
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Descriere:
Rucsacul, material rezistent la uzura si usor de curatat, fabricat din tesatura de cos, ceea ce il face rezistent la ploaie, lasand mai putina ploaie fara rupere. Are curele de umar confortabile care pot fi ajustate longitudinal, indiferent de inaltimea corpului si de capacitatea fizica, pentru ca fiecare sa-si personalizeze rucsacul.
Partea inferioara a pungii are o parte abraziva cauciucata, care nu se scurge atat de usor incat poate fi alunecata intr-un loc umed si umed si nu se scurge. Manerul sau superior, confortabil, asigura o aderenta stabila.

Interesul rucsacului este de a elibera fundul fermoarului tragand un fermoar si castigand valoare valoroasa. In versiunea mai mica se extinde sacul cu aproximativ 7 cm, cu o versiune mai mare de aproximativ 10.

Fermoarele sunt largite si la fel de masive ca sa poarte aceasta geanta.

Versiunea mai mica are un compartiment principal si doua laterale, versiunea mai mare a unui compartiment frontal mic este introdus langa ei, pe care le poate stoca o multime de lucruri mici, documente necesare, cheile de la masina, telefon.

De asemenea, vine la indemana atunci cand locul nostru de pescuit este greu de ajuns cu masina, dar recomandam, de asemenea, drumetii si drumetii.
Compartimente: 1+2
Dimensiuni: 55 x 35 cm
Lungime: 55- 65 cm

Producator: EnergoTeam
Trimite mesaj
Din Gura in Gura