Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Geanta Delphin Atak Carryall Space, 53x30x35cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42845 lei Lei
Brand
Delphin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Geanta Delphin Atak CarryAll Space este o geanta dedicata tuturor pescarilor de spinning. Geanta are un compartiment in care se regasesc 4 cutii de plastic iar in partea superioara exista un compartiment in care puteti depozita alte accesorii necesare la pescuit. In compartimentul de jos cele 4 cutii sunt separate prin intermediul unor pereti rigizi care va permite scoaterea si introducerea cutiilor cu usurinta. Cele 4 cutii de plastic pot fi customizate cu ajutorul despartitoarelor din plastic.

Designul gentii este deosebit astfel incat geanta sa fie practica, durabila si rezistenta. Fundul gentii este construit dintr-un material foarte rezistent si impermeabil care se ridica 5 cm pe toate laturile facand posibila asezarea acesteia si pe suprafetele umede. Aceast fund rigid face geanta sa isi pastreze forma si sa fie foarte stabila. Geanta este dotata cu fiermoare de calitate de culoare portocalie. Cheitele fiermoarului au atasat un snur portocaliu care va permite sa deschideti fiermoarul cu usurinta. Culorile portocalii vor face penarul mult mai vizibil in intuneric .Geanta este construita dintr un material de calitate, usor si foarte durabil si are o bretea de transport de culoare gri.

Exteriorul gentii este completat de camuflajul unic ATAK! de culoare gri care contine siluete ale pestilor pradatori.

Parametri tehnici:

Dimensiunea gentii: 53x30x35cm;
Dimensiunea interioara a gentii: 40x24x13cm;
Dimensiuni buzunare laterale: 18x18x6cm;
Dimensiuni cutie: 35.5 x 22 x 4.7cm;
Numar de compartimente: 4-24;

Optiune cutie de rezerva: TBX One 360 - 1P Clip WP, TBX One 360 - 4P Clip WP, TBX One 350 - 5P Clip, TBX One 350 - 8P Clip
Trimite mesaj
Din Gura in Gura