Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Sonar wireless Garmin Striker Cast, fara GPS, Smartphone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79487 lei Lei
Brand
Garmin
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sonarul Garmin Striker Cast este un sonar inteligent wireless care se conecteaza la un telefon inteligent si nu dezamageste niciodata.
Pasi de urmat:
Asociati-l cu aplicatia gratuita pentru a transmite si vedea imagini pe dispozitive Apple sau Android.
Configurarea se realizeaza rapid si usor. Veti fi gata de pescuit in cateva minute.
Lansati-l departe, pescuiti la adancime. Sonarul se conecteaza si transmite semnal wireless pana la 60 de metri.
Pescuiti in stil propriu. Alegeti intre modul 2-D traditional sau cel cu semnal luminos pentru pescuit la copca.

Plecati la drum si nu va intoarceti mai devreme - cu durata de viata de 10+ ore a bateriei reincarcabile.

SONARUL SIMPLIFICAT - Dispozitivul STRIKER Cast usor de utilizat transmite si afiseaza imagini detectate in apa direct pe o interfata simpla de aplicatie pentru telefon. Configurarea se realizeaza rapid. Iar imaginile scanate cu pesti si locatii cu structuri sunt usor de interpretat.
ESTE ADECVAT PENTRU ORICE APA - Sonarul STRIKER Cast functioneaza in apa dulce sau sarata (si chiar pentru pescuit la copca) pentru a va indica pestii si structura in detalii foarte clare. Il puteti utiliza si pentru a verifica temperatura apei.
MODURILE DE SONAR - Alegeti intre modul de sonar 2-D, traditional si usor de interpretat si cel cu semnal luminos pentru pescuit la copca, cu ajustari ale setarilor pentru avans, raza si multe altele.
PICTOGRAME PENTRU PESTI - Pentru a simplifica mai mult utilizarea sonarului, activati pictogramele pentru pesti pentru a vedea imagini grafice cu pestii tinta si valorile pentru adancime, pentru a sti exact unde sa aruncati naluca
COMUNITATEA QUICKDRAW - Accesul online la Comunitatea Garmin Quickdraw_ va permite sa descarcati harti care au contururi de 0,3 metri, pentru a retine unde ati gasit cele mai bune locuri de pescuit.
DURABIL PRIN DESIGN - Acest sonar durabil si cu greutate redusa este construit sa reziste si este usor de lansat.
EFICIENTA ENERGETICA - Pentru a conserva durata de viata a bateriei, STRIKER Cast porneste automat cand pluteste pe apa si se opreste cand nu mai pluteste.
DURATA DE VIATA EXTINSA A BATERIEI - Cat timp puteti sa pescuiti? Bateria interna si reincarcabila prin USB va permite sa rezistati mai mult de 10 ore intre incarcari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura