Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (4942)

Sonar wireless Lucky Spear pentru barca nadit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1520 lei Lei
Brand
Lucky
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sonar conceput pentru a fi folosit cu o barca de momit si beneficiaza de o raza de actiune de pana la 300m, utilizand pentru propagare - undele sonore. Poate fi utilizat deopotriva atat in ape dulci, cat si in ape sarate. Detecteaza cu usurinta bancurile de pesti, citeste adancimea si structurile.
Modelul este unul compact, personalizat care se adapteaza cu usurinta oricarui navomodel. Tot ce trebuie sa faceti este sa infasurati antena Wi-Fi in convertorul wireless si sonarul in cealalta priza. Aceasta parte trebuie fixata, fie pe vasul de alimentare, si apoi integrata cu receptorul, ceea ce va indica perfect conditiile zonei de sub sonar.

Functiile principale ale radarului sunt:
Cautarea pestilor si masurarea adancimii;
Afisajul arata adancimea curenta a apei dupa pornirea dispozitivului si scufundarea sonarului in apa. Indicatorul de adancime arata zona cuprinsa intre 1 si 100 de metri adancime;
Afisare peste;
Cand radarul detecteaza un peste, acesta este indicat de o pictograma in forma de peste pe afisaj. Poate detecta atat pesti mari, cat si pesti mici. Coloana din partea dreapta a ecranului arata pozitia pestilor. Pictograma peste se modifica si se actualizeaza la fiecare 5 secunde.
Indicarea algelor marine
Pictograma indicator alge marine apare pe ecran atunci cand sonarul detecteaza o planta acvatica. In cazul aparitiei simultane a doua icoane, in cazul aparitiei medii a trei alge marine, radarul pestilor a detectat o suprafata mare de plante acvatice.
Specificatiile produsului:
Afisaj: LCD de 3,5 inci;
Afisaj bazat pe matrice de puncte;
Capacitate de masurare (adancime): 100m;
Capacitate de masurare (distanta): 300m;
Consum de energie: 8,6-13,5V DC / 8 baterii AA;

Potrivit pentru afisarea pestilor mari si mici, adancimea apei, temperatura apei, temperatura aerului, pozitia pestilor, vegetatia de fund si conditiile patului.
La sectiunea " Detalii produs" puteti descarca manualul de instructiuni in limba engleza pentru mai multe informatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura